site.btaДезодоранти за храна, иновативна халва и вино от манго представиха студенти във Варна
Дезодоранти за храна, иновативни видове халва и вино от манго са част от продуктите, които представиха днес студентите от Кулинарния институт към Висшето училище по мениджмънт във Варна. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“ младежите имаха задачата да създадат свои продукти и да разкажат пред жури как ще ги внедрят на пазара. За финалния си изпит те бяха направили свои щандове. В журито участваха както преподаватели от университета, така и външни професионалисти от кулинарния сектор. За най-перспективните продукти бяха подготвени награди от „Метро Академия – България“.
/МК/
В допълнение
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимки
Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите
Потвърждение
Моля потвърдете купуването на избраната новина