site.btaДезодоранти за храна, иновативна халва и вино от манго представиха студенти във Варна

Дезодоранти за храна, иновативни видове халва и вино от манго са част от продуктите, които представиха днес студентите от Кулинарния институт към Висшето училище по мениджмънт във Варна. Като част от дисциплината „Иновации и креативност в кулинарните изкуства“ младежите имаха задачата да създадат свои продукти и да разкажат пред жури как ще ги внедрят на пазара. За финалния си изпит те бяха направили свои щандове. В журито участваха както преподаватели от университета, така и външни професионалисти от кулинарния сектор. За най-перспективните продукти бяха подготвени награди от „Метро Академия – България“.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/МК/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 09:03 на 30.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация