site.btaБългарската кухня трябва да влезе в 21-и век, смята шеф Калоян Колев

Българската кухня трябва да влезе в 21-и век, смята шеф Калоян Колев
Българската кухня трябва да влезе в 21-и век, смята шеф Калоян Колев
Крайно време е българската кухня да се модернизира и да влезе в 21-и век, каза в интервю за БТА шеф Калоян Колев от екипа на Института по кулинарни изкуства към Висшето училище по мениджмънт във Варна. Той е с повече от 15 години професионален опит, специализирал е в Катар и САЩ, работил е в Норвегия. Печелил е призови места в международни състезания, включително златен медал на 11-ото Международно кулинарно състезание в Южна Европа през 2019 г., състояло се в Солун, Гърция.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АБ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 21:25 на 19.04.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация