site.btaКои са емблематичните ястия в Северен централен район на България

Кои са емблематичните ястия в Северен централен район на България
Кои са емблематичните ястия в Северен централен район на България
Горнооряховският суджук е една от кулинарните емблеми не само в региона, но и за България, разказа пред БТА директорът на Историческия музей в Горна Оряховица  Пламен Мадемов. По думите му първите сведения, че деликатесът е част от търговския обмен в миналото датират от 19 век.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВД/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 05:22 на 14.06.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация