site.btaАджерпрес: Кулинарното културно наследство - предимство за туризма в делтата на Дунав

Снимка: Аджерпрес
Една трета от традиционните румънски продукти, сертифицирани по европейски схеми, идват от източния окръг Тулча, като повечето от тях са рибни продукти, произведени от асоциацията Ro-Pescador, които са едновременно източник на гордост за рибарските

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВН/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 20:29 на 17.08.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация