site.btaИновативен метод за изследване и контрол на микроорганизмите в бирата са разработили български учени

Иновативен метод за изследване и контрол на микроорганизмите в бирата са разработили български учени
Иновативен метод за изследване и контрол на микроорганизмите в бирата са разработили български учени
Снимка: БСК
Иновативен метод за изследване и контрол на микроорганизмите в бирата са разработили български учени от Центъра по биология на храните (ЦБХ) със съдействието на Съюза на пивоварите (СПБ), съобщиха от Българската стопанска камара.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВЙ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 05:32 на 22.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация