site.btaКонсумацията на плодове и зеленчуци намалява почти с 10 на сто риска от смърт, твърдят японски учени

Снимка: Пресфото-БТА, Велина Василева
Редовната консумация на достатъчно количество плодове и зеленчуци, богати на фибри и витамини, понижава почти с 10 на сто риска от смърт, съобщи ТАСС. Заключението е от доклад на група японски специалисти, публикуван на сайта на Националния

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 02:11 на 10.08.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация