site.btaСредиземноморската храна намалява риска от сърдечни заболявания при жените с 24%, показа изследване

Средиземноморската храна намалява риска от сърдечни заболявания при жените с 24%, показа изследване
Средиземноморската храна намалява риска от сърдечни заболявания при жените с 24%, показа изследване
Снимка: АП
Ново проучване показа, че средиземноморската храна може да намали риска от сърдечни заболявания при жените с 24%, съобщи ПА. Този начин на хранене, който включва най-вече ядки, морски дарове, пълнозърнести храни и зеленчуци, е полезен в много

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:03 на 19.04.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация