site.btaКонсумацията на по-малко месо може да намали риска от рак, установи британско проучване

Консумацията на по-малко месо може да намали риска от рак, установи британско проучване
Консумацията на по-малко месо може да намали риска от рак, установи британско проучване
Снимка: АП
Консумацията на по-малки количества месо седмично може да намали вероятността от развитието на онкологични заболявания, установи проучване на британски специалисти, цитирано от електронното издание "Хелтдей".

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АМ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 02:52 на 01.05.2025 Новините от днес

Смелостта на априлци, тяхната саможертва и вяра ни задължават да следваме техния завет и винаги да отстояваме справедливостта, свободата, достойнството и честта на България, заяви председателят на парламента Наталия Киселова в Копривщица

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация