Посолство на Италия - Прессъобщение

site.btaОбучение по селски туризъм в Габрово на 25 – 26 октомври

Обучение по селски туризъм в Габрово на 25 – 26 октомври
Обучение по селски туризъм в Габрово на 25 – 26 октомври
Снимка: Пресцентър

Посланичката на Италия в България Н. Пр. Джузепина Дзара заедно с президента на фондация „Америка за България“ Нанси Шилър откриха двудневното обучение по селски туризъм, който се провежда на 25 и 26 октомври в Габрово. Събитието е организирано от фондация „Америка за България“ в партньорство с Посолството на Италия, Италианската търговска агенция (ИЧЕ), Фондация LocalFood.bg/Пендара, сдружение „Деветашко плато“ и „Травентурия“ ООД. 

Специални гост-лектори са двамата италиански експерти Умберто Селми и Франческо Фрато от Националната мрежа на селските региони на Италия. Заедно с главни български представители и предприемачи в тази сфера от районите на Северна България – фондация LocalFood.bg/Пендара, сдружение „Деветашко плато“ и „Травентурия“ ООД, те ще представят успешния модел на селския туризъм в Италия и ще предоставят практически съвети за ефективно развитие и успешно предлагане на продукти и услуги в тази сфера, като се фокусират и върху ползите от доброто партньорство с местната общност. 

Семинарът е част от програмата за подкрепа на проекти за развитие на селския туризъм в България, финансирани от фондация „Америка за България“ и избрани в сътрудничество с Посолството на Италия и ИЧЕ вследствие на конкурса „Развитие на селския туризъм в Северна България“.

 

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 04:16 на 27.04.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация