site.btaЗапочна записването на ученици за новата учебна година в училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания

Започна записването на ученици за новата учебна година в училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания
Започна записването на ученици за новата учебна година в училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания
Снимка: Училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания

Започна записването на ученици за учебната 2025/2026 година в Българското неделно училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Йордания. Това стана ясно от публикация във Фейсбук страницата на просветното средище. 

В него се приемат ученици от 5 до 18 г. Учебното заведение предлага обучение по български език и литература; история на България; география на България; родолюбие. Има и онлайн обучение по български език и литература. 

Възпитаниците на училището получават удостоверение от Министерството на образованието и науката (МОН) за завършен клас. Обучението се извършва от висококвалифицирани учители с програми одобрени от МОН. 

Просветното средище информира и защо е важно предварителното записване: за да се поръчат учебни помагала; за да се оформят класове/групи; за да се получи предварителна информация за класния ръководител. 

Училището е акредитирано от Министерство на образованието и науката в България.

„Всички ученици са добре дошли да творим, пеем, учим и се забавляваме“, заявяват от учебното заведение. 

Както БТА писа, Българското неделно училище посрещна своите ученици за шеста поредна година на 1 септември 2024 г. Учебното заведение предлага обучение по български език и литература, история и цивилизация, география и икономика и родолюбие. В програмата има застъпено и онлайн обучение по български език и литература.

Удостоверенията, които се издават за завършен клас в училището, се признават от Министерството на образованието и науката (МОН) на България. Обучението се извършва с програми, одобрени от МОН.

/ИКВ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 04:57 на 13.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация