site.btaУчен от Института по лозарство и винарство в Плевен стана част от редакционната колегия на американско научно списание

Доц. д-р Димитър Димитров, Институт по лозарство и винарство - Плевен Снимка: личен архив
Учен от Института по лозарство и винарство в Плевен стана част от редакционната колегия на американското научно списание Food Science and Nutrition Technology. Доц. д-р Димитър Димитров от отдел "Селекция, винарство и химия" на института вече е асоцииран редактор към изданието.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 16:44 на 07.08.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация