site.btaМлади дигитални маркетолози ще бъдат отличени в петото издание на конкурса "Digital Stars"

Млади дигитални маркетолози ще бъдат отличени в петото издание на конкурса "Digital Stars"
Млади дигитални маркетолози ще бъдат отличени в петото издание на конкурса "Digital Stars"

Специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 16 и 35 години могат да се включат в конкурса "Digital Stars", който им предоставя възможност за изява в сферата на платената реклама, маркетинг в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини (SEO); маркетинг чрез съдържание; маркетинг стратегии и бизнес развитие; е-mail маркетинг, автоматизации и AI; дигитален пиар и инфлуенс маркетинг; творчески маркетинг, електронна търговия и видео маркетинг. Това съобщиха организаторите от "Интернет медия груп" (Internet Media Group) и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODЕA). 

Младите дигитални маркетолози могат да подават кандидатурите си до 10 септември, а на специална церемония на 12 октомври в Пловдив след провеждането на Digital4Plovdiv: Годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия, най-добрите сред тях ще бъдат отличени в 10 категории.

Целта на конкурса е да представи разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цялата страна, като ги насърчава да продължават своето развитие.

Участниците в надпреварата трябва да имат до 5 години професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата. Участието е напълно безплатно, необходимо е само да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Пълната информация относно правилата за участие е посочена в раздел "Правила" на digitalstars.bg.

Основател на конкурса е Петър Дяксов, който е дигитален предприемач, съсобственик на няколко онлайн магазина и управляващ партньор в дигиталната агенция SEOMAX.

/ВЙ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 06:36 на 19.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация