site.btaФренски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с традиционни ястия с риба и зеленчуци от собствената си градина

Френски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с традиционни ястия с риба и зеленчуци от собствената си градина
Френски готвач спечели трета звезда "Мишлен" с традиционни ястия с риба и зеленчуци от собствената си градина
Александър Куйон се радва на третата си звезда "Мишлен" по време на церемонията, състояла се в Страсбург. Снимка: АП
С обикновена, традиционна кухня, включваща риби и пресни зеленчуци, френският кулинар Александър Куйон спечели трета звезда от справочника “Мишлен” за ресторанта си “Ла Марин” и стана единственият главен в страната, сдобил се с ценното признание

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 09:47 на 17.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация