site.btaБългарин готви в първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства в Лондон

Българин готви в първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства в Лондон
Българин готви в първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства в Лондон
Снимка: БТА, архив
Българинът Асен Ибров работи в Лондон като готвач в CORD by Le Cordon Bleu - първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства Le Cordon Bleu

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/МГ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 00:03 на 11.06.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация