site.btaСтара Загора събра ученици, студенти и учители на Национален кулинарен форум за модерна кухня

Пресфото - БТА, снимка: Павлина Дудева
Стара Загора е домакин на Първия Национален кулинарен форум за модерна кухня „Еволюция на вкуса“. По време на него 17 презентатори показват алтернативни концепции и техники на готвене. Целта е да се демонстрира многообразието от видовете и стиловете

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 01:49 на 20.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация