site.btaБисквити, чипс, маргарин - недостигът на слънчогледово олио променя състава на много хранителни продукти 

Снимка: БТА
Изправени пред недостига на слънчогледово олио, производителите искат да променят състава на продуктите си без да сменят опаковките, съобщава френската телевизия Бе Еф Ем. Списъкът на храните, съдържащи слънчогледово олио е дълъг: чипс, бисквити...

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 09:50 на 24.06.2025 Новините от днес

Приемане на наредба за изменение и допълнение на Наредба №4 за поддържане и осигуряване на обществения ред, условията и реда за провеждане на масови обществени прояви, опазване общественото и личното имущество и чистотата на територията на Община Русе

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация