„Нестле България“ - нова производствена линия - посещение
„Нестле България“ - нова производствена линия - посещение
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара. На посещение в цеха на новата производствената линия са изпълнителният директор на Нестле България Петър Стоилов, министърът на икономиката и индустрията Петър Дилов, генералният директор на Българската телеграфна агенция (БТА) Кирил Вълчев, директорът комуникации на Нестле Югоизточен пазар Нели Ангелова, директорът на Нестле за зона Европа Гийом льо Кунф, изпълнителният директор на Нестле Южна и Източна Европа г-н Алесандро Занели, заместник ръководителят на мисията на Посолство Швейцария Ролф От.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия - посещение
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара. На снимката: министърът на икономиката и индустрията Петър Дилов на посещение в цеха на новата производствената линия.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия - посещение
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара. На снимката: генералният директор на Българската телеграфна агенция (БТА) Кирил Вълчев на посещение в цеха на новата производствената линия.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия - посещение
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара. Присъстват директорът на Нестле за зона Европа Гийом льо Кунф, министърът на икономиката и индустрията Петър Дилов и директорът комуникации на Нестле Югоизточен пазар Нели Ангелова.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия - посещение
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)

„Нестле България“ - нова производствена линия - посещение
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
„Нестле България“ - нова производствена линия
София (25 февруари 2025) Официално откриване на нова производствена линия на „Нестле България“. Шоколадовата фабрика в София предоставя работа на над 1000 служители. С новата, трета производствена линия, капацитетът на предприятието се увеличава с 15 000 тона годишна продукция, която ще бъде изнасяна на 18 международни пазара.
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Милена Стойкова/БТА (ПБ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите
