Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН. На снимката: ръководителят на проекта доц.Георги Тосков.
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН. На снимката: ръководителят на проекта доц.Георги Тосков.
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН.
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН.
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН. На снимката: проф. Владислав Попов от Аграрен университет – Пловдив.
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН.
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН. На снимката: ректорът на Университета по хранителни технологии- Пловдив проф. Галин Иванов и ръководителят на проекта доц.Георги Тосков (вдясно).
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Пловдив - Университет по хранителни технологии - проект
Пловдив (21 ноември 2025) В Университета по хранителни технологии - Пловдив започна изграждането на Център за компетентност: „Агрохранителни системи и биоикономика“. Проектът е на стойност 23 161 144 лева безвъзмездна финансова помощ от Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“, съфинансирана от Европейския съюз и националния бюджет. Проектът се изпълнява съвместно от Университет по хранителни технологии, Аграрен университет – Пловдив, Селскостопанска академия – София, Медицински университет – Пловдив, Тракийски университет – Стара Загора, Институт за гората при БАН и Институт за космически изследвания и технологии при БАН.
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Пловдив Таня Благова (БТ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите