Село Типченица - Винарна „Типченица“

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: част от асортимента на винарната.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: част от наградите на винарна „Типченица“.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: част от наградите на винарна „Типченица“.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: част от наградите на винарна „Типченица“.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: директорът, технолог и енолог на винарната Надя Минева.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: складът, където продукцията отлежава в дъбови бъчви.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: директорът, технолог и енолог на винарната Надя Минева.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)

Село Типченица - Винарна „Типченица“
Село Типченица (29 септември 2025) Винарна „Типченица“ изкарва на пазара първата си продукция през 2018 г., и от тогава до сега не сме спирали да градим, каза енологът и директор на винарната Надя Минева. Винарната има капацитет да съхранява и произвежда до 100 т. вино на година, което е между 50-60 000 бутилки от различни реколти. Винарната работи главно в три направления, с голяма палитра от продукти от няколко вида грозде, която може да се види в различен стил. На снимката: директорът, технолог и енолог на винарната Надя Минева.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (ВЯ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите









