Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе. На снимката: винарската изба.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе. На снимката: винарският комплекс „ШаТони“.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе. На снимката: дегустационната на изба „ШаТони“.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе. На снимката: магазинът на избата.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)

Село Дърманци - Винарски комплекс „ШаТони“
Село Дърманци (26 септември 2025) Първата копка на Винарския комплекс е направена през 2019 година, а първото вино е пуснато през 2021 г. Избата е оборудвана с най-високотехнологичните съоръжения от чуждестранни и български фирми, а капацитетът ѝ преработка е около 500 тона грозде годишно. В момента с различните разфасовки, винарната предлага на пазара около 20 вида вино бяло, червено и розе.
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Враца Мая Ценова (КН)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите










