Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: тунелът към галерия „Прилепите“ в пещера Магура, където естествено пенливото вино отлежава три години.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: тунелът към галерия „Прилепите“ в пещера Магура, където естествено пенливото вино отлежава три години.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: тунелът към галерия „Прилепите“ в пещера Магура, където естествено пенливото вино отлежава три години.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: тунелът към галерия „Прилепите“ в пещера Магура, където естествено пенливото вино отлежава три години.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: винарска избра „Магура“ в района на Рабишката могила.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: лозови масиви с местния сорт грозде – Гъмза.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: лозови масиви с местния сорт грозде – Гъмза.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: лозови масиви с местния сорт грозде – Гъмза.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: лозови масиви с местния сорт грозде – Гъмза.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)

Село Рабиша - винарска изба „Магура“ - пещерата Магура - естествено пенливо вино - винен туризъм
Село Рабиша (13 септември 2025) От винарска избра „Магура“ отбелязват добра реколта тази година и приключват с прибирането на белите сортове грозде. С най-новата серия на винарната се поставя акцент върху местните сортове грозде, каквито са Гъмзата и Врачанският мискет. Сред най-новите вина на „Магура“ са Гъмза и Сира в купаж, както и Врачански мискет с Ризлинг в купаж. Към винената гама на винарната предстои да бъде добавен Мавруд. На снимката: лозови масиви с местния сорт грозде – Гъмза.
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Видин Десислава Иванова (ПК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите












