Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”. На снимката: Юлия Върбанова от фондация „Павел Върбанов” (вляво) и директорът на гимназията Цветанка Николова.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)

Ямбол - „Градина на вкусовете” - откриване
Ямбол (10 юни 2025) Откриване на „Градината на вкусовете” в Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов”, гр. Ямбол. В оранжерия се отглеждат зеленчуци, билки и подправки на принципа на регенеративното земеделие. Отгледаното в биоградината служи при практическото обучение на учениците от специалност „Кетъринг”. Инициативата е реализирана с подкрепата на фондация „Павел Върбанов”.
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Ямбол Севдалина Кръстева (ЕВ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите










