Japan Tuna Testing

Japan Tuna Testing
Sushi chef Junichi Kurita demonstrates how the fatty tuna looks different from the leaner kind, and serves it with soy sauce and wasabi relish to reporters April 9, 2025 at a Fujitsu facility in Kawasaki, outside Tokyo. (AP Photo/Yuri Kageyama)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА

Japan Tuna Testing
From left, Hideto Okada, a Fujitsu official in charge of AI, Hisashi Ishida, the head of startup Sonofai and Ishida Tec, and Keiichi Goto, professor at Tokai University pose in front of a machine called Sonofai, at a Fujitsu facility in Kawasaki, Japan Wednesday, April 9, 2025. (AP Photo/Yuri Kageyama)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите


Sushi chef Junichi Kurita demonstrates how the fatty tuna looks different from the leaner kind, and serves it with soy sauce and wasabi relish to reporters April 9, 2025 at a Fujitsu facility in Kawasaki, outside Tokyo. (AP Photo/Yuri Kageyama)