Смолян - родопски ястия - ученици

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: второкласниците са впечатлени от замесването на тестото.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: Лилия Корчева обяснява на учениците разнообразието на родопската кухня.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: готвачът Бисерка Корчева разточва тестото за питката.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: управителят на заведението Андрей Абаджиев обяснява на децата как безопасно да настържат картофите.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: всички деца се включват в месенето на тестото.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: готовият родопски клин.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: изпечената питка.
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)

Смолян - родопски ястия - ученици
Смолян (10 април 2024) Второкласници от Средно училище "Отец Паисий" в Смолян се докосват до родопската кухня, като за първи път се включват в приготвянето на питка, пататник, пареник и родопски клин. Приготвянето на родопското меню отне повече от три часа, а накрая малчуганите нямаха търпение да опитат от приготвеното от тях. На снимката: готовият пареник (качамак).
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Елена Павлова/БТА (ЕВ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите









