Конференция - "Международен ден на мавруда"

Конференция - "Международен ден на мавруда"
София (26 октомври 2022) В регионалния център за съвременни изкуства "Топлоцентрала" се провежда международна професионална конференция "Международен ден на мавруда". Конференцията провокира дискусия за значението на местните сортове за развитието на национален винен бранд и винен туризъм в България. Международни и български специалисти в областта на виното, енологията, туризма и винения маркетинг представят добри практики от страната и чужбина, а майсторските класове и кръглата маса насочват вниманието към темите райониране, търговия и износ.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)

Конференция - "Международен ден на мавруда"
София (26 октомври 2022) В регионалния център за съвременни изкуства "Топлоцентрала" се провежда международна професионална конференция "Международен ден на мавруда". Конференцията провокира дискусия за значението на местните сортове за развитието на национален винен бранд и винен туризъм в България. Международни и български специалисти в областта на виното, енологията, туризма и винения маркетинг представят добри практики от страната и чужбина, а майсторските класове и кръглата маса насочват вниманието към темите райониране, търговия и износ. На снимката: Ивайло Катерски, председател на Българска асоциация на винените професионалисти (БАВП).
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)

Конференция - "Международен ден на мавруда"
София (26 октомври 2022) В регионалния център за съвременни изкуства "Топлоцентрала" се провежда международна професионална конференция "Международен ден на мавруда". Конференцията провокира дискусия за значението на местните сортове за развитието на национален винен бранд и винен туризъм в България. Международни и български специалисти в областта на виното, енологията, туризма и винения маркетинг представят добри практики от страната и чужбина, а майсторските класове и кръглата маса насочват вниманието към темите райониране, търговия и износ.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)

Конференция - "Международен ден на мавруда"
София (26 октомври 2022) В регионалния център за съвременни изкуства "Топлоцентрала" се провежда международна професионална конференция "Международен ден на мавруда". Конференцията провокира дискусия за значението на местните сортове за развитието на национален винен бранд и винен туризъм в България. Международни и български специалисти в областта на виното, енологията, туризма и винения маркетинг представят добри практики от страната и чужбина, а майсторските класове и кръглата маса насочват вниманието към темите райониране, търговия и износ. На снимката: Мариела Модева, заместник-министърът на туризма.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)

Конференция - "Международен ден на мавруда"
София (26 отвори 2022) В регионалния център за съвременни изкуства "Топлоцентрала" се провежда международна професионална конференция "Международен ден на мавруда". Конференцията провокира дискусия за значението на местните сортове за развитието на национален винен бранд и винен туризъм в България. Международни и български специалисти в областта на виното, енологията, туризма и винения маркетинг представят добри практики от страната и чужбина, а майсторските класове и кръглата маса насочват вниманието към темите райониране, търговия и износ. На снимката: инж. Ламбрин Топузлиев, ръководител на експерименталната изба към Аграрния университет Пловдив.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)

Конференция - "Международен ден на мавруда"
София (26 октомври 2022) В регионалния център за съвременни изкуства "Топлоцентрала" се провежда международна професионална конференция "Международен ден на мавруда". Конференцията провокира дискусия за значението на местните сортове за развитието на национален винен бранд и винен туризъм в България. Международни и български специалисти в областта на виното, енологията, туризма и винения маркетинг представят добри практики от страната и чужбина, а майсторските класове и кръглата маса насочват вниманието към темите райониране, търговия и износ. На снимката: Станимир Стоянов, председател на Съюза на енолозите в България.
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото-БТА снимка: Христо Касабов (ПК)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите





