site.btaНесигурността на хранителните доставки и загубата на биоразнообразие са най-често отчитаните рискове, свързани с климатичните промени, съобщи ФАО

Снимка: Мехмед Азиз/БТА, архив
Почти всички страни посочват агрохранителните системи като приоритет в адаптацията към последиците на климатичните промени (94 процента) и в усилията за смекчаване (91 процента), залегнали в национално опредeлените им приноси (НОП), съобщи ФАО в

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 10:31 на 20.11.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация