site.btaДеца от училище “Д-р Петър Берон“ в Рединг учат в клас за български гозби и зеленчуци

Снимка: Българско училище “Д-р Петър Берон“ в Рединг
Авторски работен лист на кулинарна тема попълниха децата от Българско училище “Д-р Петър Берон“ в Рединг, Великобритания.  Занятието, предназначено за ученици между 9 и 12-годишна възраст, имаше за цел да ги запознае с българските имана на

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЮХ/

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 19:06 на 06.07.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация