Варна - Икономически университет - проект
Варна - Икономически университет - проект
Варна (2 декември 2025) Ректорът на Икономическия университет във Варна проф. Евгени Станимиров и заместникът му проф. Бистра Василева (на снимката) представят резултатите от реализирания проект за национален EIT Food Hub за България за периода 2024-2025 г. Инициативата се реализира в партньорство с Регионалната агенция за предприемачество и иновации в крайморския град. Проектът е част от EIT Food - водещата европейска общност за иновации в храните, подкрепена от Европейския съюз.
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Варна - Икономически университет - проект
Варна (2 декември 2025) Ректорът на Икономическия университет във Варна проф. Евгени Станимиров (вляво) и заместникът му проф. Бистра Василева представят резултатите от реализирания проект за национален EIT Food Hub за България за периода 2024-2025 г. Инициативата се реализира в партньорство с Регионалната агенция за предприемачество и иновации в крайморския град. Проектът е част от EIT Food - водещата европейска общност за иновации в храните, подкрепена от Европейския съюз. на снимката: ръководителят на сектор „Проекти“ Мирослава Иванова (вдясно).
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Варна - Икономически университет - проект
Варна (2 декември 2025) Ректорът на Икономическия университет във Варна проф. Евгени Станимиров (на снимката) и заместникът му проф. Бистра Василева представят резултатите от реализирания проект за национален EIT Food Hub за България за периода 2024-2025 г. Инициативата се реализира в партньорство с Регионалната агенция за предприемачество и иновации в крайморския град. Проектът е част от EIT Food - водещата европейска общност за иновации в храните, подкрепена от Европейския съюз.
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Варна - Икономически университет - проект
Варна (2 декември 2025) Ректорът на Икономическия университет във Варна проф. Евгени Станимиров и заместникът му проф. Бистра Василева представят резултатите от реализирания проект за национален EIT Food Hub за България за периода 2024-2025 г. Инициативата се реализира в партньорство с Регионалната агенция за предприемачество и иновации в крайморския град. Проектът е част от EIT Food - водещата европейска общност за иновации в храните, подкрепена от Европейския съюз. На снимката: представителят на Регионалната агенция за предприемачество и иновации във Варна Ирена Кирчева.
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Варна - Икономически университет - проект
Варна (2 декември 2025) Ректорът на Икономическия университет във Варна проф. Евгени Станимиров и заместникът му проф. Бистра Василева (вдясно) представят резултатите от реализирания проект за национален EIT Food Hub за България за периода 2024-2025 г. Инициативата се реализира в партньорство с Регионалната агенция за предприемачество и иновации в крайморския град. Проектът е част от EIT Food - водещата европейска общност за иновации в храните, подкрепена от Европейския съюз.
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА във Варна Мила Едрева (ЕВ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите