Премиера на "Женско царство" в Добричкия театърТова съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване: +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Драматичен театър "Йордан Йовков" - Добрич представя премиерно тази вечер комедията от Ст. Л. Костов "Женско царство". Режисьор на спектакъла е Стефан Спасов, а сценографията е дело на Димитър Митев. Участват актьорите Красимир Демиров, Татяна Христова, Владимир Трендафилов, Мария Генова, Филип Янев, Любов Николова, Валентин Андреев-Рафе и Валентин Георгиев. "Интересното на този спектакъл е, че мъжете играят женски роли, а жените играем мъжки роли и това беше предизвикателство за нас. По мои наблюдения на мъжете по-лесно им се получава да играят женски образи, отколкото на жените, но пък, ако няма предизвикателство, не е интересно, така че мисля, че успяхме да се преборим с това", сподели в интервю за БТА актрисата Любов Николова. "Спектакълът е много приятен и много забавен. Смятам, че постигнахме един добър резултат, като целият репетиционен период беше наистина доста забавен. Всички актьори колеги се забавлявахме страшно много, докато работихме, а и с режисьора Стефан Спасов се репетира изключително лесно, това всеки, който е работил с него, би го потвърдил", разказа актьорът Владимир Трендафилов. Следващите дати, на които жителите и гостите на Добрич ще могат да гледат спектакъла "Женско царство", са 26 февруари, както и 5, 17, 25 и 30 март 2021 година. Видео - Григор Маринов. Монтаж - Валя Ковачева.

 Това съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg