Боксьорът Рами Киуан : "Доволен съм от себе си"Младият български боксьор Рами Киуан  започна с победа с 5:0 съдийски гласа срещу испанеца Пабло Кой Бернал участието си на световното първенство в Белград в категория до 75 килограма.

Веднага след мача той каза за БТА, че се чувства добре и че силното начало на срещата му е позволило да бъде спокоен и да съхрани сили за следващия мач.

"Мачът тръгна добре за мен, а вторият рунд - още по-добре. След него знаех, че съм спечелил мача. Водех и бях спокоен в третия рунд. Доволен съм от себе си. Винаги може повече, но можеше и по-малко да направя. Треньорът има някои забележки към мен, но всички сме доволни, че победих и продължавам в следващия кръг", каза Киуан, на когото предстои мач с шотландеца Сам Хики.

"Не знам много за него. Ще видим какво ще стане. Сега трябва да го разучим с щаба. Винаги се бия се за България, за мен боксът е всичко още от дете. Вълнувам се, че съм на световното първенство. Надявам се, че ще успея да изиграя още много мачове тук", каза още българският боксьор.
 
Репортер и оператор: Георги Крумов, специален кореспондент на БТА в Белград
Монтаж: Валя КовачеваТова съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg