В Добрич валидираха пощенска марка по случай 160 години от рождението на ген. Иван КолевТържествената церемония по валидиране на пощенската марка се проведе в Художествената галерия на град Добрич. Пощенската марка е на тема "160 години от рождението на ген. Иван Колев". Тя ще бъде с тираж 5100 броя. Номиналната й стойност е 3 лева. Пощенската марка валидираха кметът  Йордан Йорданов  и директорът на регионалния клон на "Български пощи" ЕАД Светослав Гочев. След валидирането Светослав Гочев представи марката и ордените с които е награждаван легендарният военачалник ген. л-т Иван Колев. Валидирането се състоя по време на Тържествената церемония на Общинския съвет на града по случай  81-вата годишнина от освобождението на Южна Добруджа от румънска власт и възвръщането на града в пределите на родината.
 
Репортер и оператор: Григор Маринов
Монтаж: Валя КовачеваТова съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg