БТА ще е медиен партньор на конкурса "Мениджър на годината" 2021 г.Генералният директор на БТА Кирил Вълчев и Деница Димитрова - управител на "МИТ Прес" ООД, издател на списание "Мениджър", подписаха договор за медийно партньорство между БТА и "МИТ Прес" в подкрепа на конкурса "Мениджър на годината" 2021 г.

В рамките на пресконференцията в БТА Кирил Вълчев посочи, че за Агенцията е чест да стане партньор на един от най-престижните и утвърдили се конкурси в България "Мениджър на годината". Мениджър идва от латинската дума manos - ръка. Вече четиринадесети път "Мениджър" търси най-добрите ръце, на които разчита България, за планиране, организиране, управление, контролиране на компаниите в България, като се използват най-добрите световни практики в управлението, и то от отлични мениджъри със сериозни личностни характеристики, каза Кирил Вълчев. Ние се надяваме, че БТА ще допринесе за по-задълбоченото запознаване с десетимата номинирани финалисти и с победителя в класацията, допълни той. Вълчев съобщи, че по договора БТА ще разпространява информация за процеса на конкурса и за церемонията по награждаването, БТА ще направи интервюта с финалистите и те ще се разпространят в емисиите на агенцията на български и на английски, "за да може и извън България да се виждат добрите ръце, които управляват в страната". Генералният директор на БТА каза, че ще има специален брой на списание ЛИК на агенцията, посветен на "Мениджър на годината".

Финалистите в конкурса "Мениджър на годината" 2021 г. са: Владимир Колев, управител на "Клет България" ООД, Владислав Русев, главен изпълнителен директор на Пенсионноосигурително дружество "Алианц България" АД, Кристина Иванова, вицепрезидент операции за България на "Колпойнт Ню Юръп" ЕАД, Мирослав Вичев, главен изпълнителен директор на БОРИКА АД, Николай Хаджидончев, изпълнителен директор на "ТЕВА Фарма" ЕАД, Радослав Кошков, управител на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово, Райна Миткова-Тодорова, управител на "ЕОС Матрикс" ЕООД, Светлана Стефанова, изпълнителен директор на "ФААК България" ЕАД, Филип Рувре, изпълнителен директор на "Модис България" ЕООД и Head of Tech Delivery за Европа, Явор Петров, изпълнителен директор на "Айкарт" АД.

За четиринадесета поредна година най-престижният конкурс за висши мениджъри в България отличава лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност.

Оператор - Красимир Михайлов
Монтаж - Даниел ИвановТова съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg