"Аржентина е близо" - изложба по повод 90 години дипломатически отношения между Аржентина и БългарияИзложба под надслов "Аржентина е близо" по повод 90-годишнината от установяването на дипломатически отношения между Аржентина и България е експонирана в галерията на открито в Градската градина. Експозицията, която представя фотографии на интересни туристически дестинации и забележителности, бе открита от посланика на Аржентина у нас Н. Пр. Алфредо Атанасоф. "Това е много специална година за Аржентина и за България, защото отбелязваме 90 години от установяване на дипломатически отношения между двете страни", каза в словото си посланик Алфредо Атанасоф. Той добави, че заглавието на изложбата е "Аржентина е близо" и въпреки че двете държави географски ги делят над над 12 или 13 хиляди километра, чувството на близост между тях е налице. Изложбата може да се разгледа до 19 юли в галерията на открито в Градската градина.


Репортер и оператор - Красимир Михайлов
Монтаж - Емил ГраничаровТова съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg