Тервел Пулев се оказа с три килограма по-тежък от съперника си Дешон УебстърТервел Пулев се оказа с три килограма по-тежък от съперника си Дешон Уебстър, с когото ще се срещне утре /14 декември/ на боксовата гала-вечер в зала "Колодрума" в Пловдив. Те ще се бият за   междуконтиненталната титла в полутежка категория на WBA. Българинът тежи 90 650 грама, а съперникът му – 87 700 грама. Кантарът мина нормално, нямаше закани и лоши погледи. 
   Тегленето на всички 20 боксьори, които ще вземат участие в боксовата гала-вечер се извърши на специален подиум в Пловдив Плаза мол, като всички съперници проявиха нужното уважение един към друг. 
   Началото на вечерта ще бъде в 18,00 часа. Срещата между Пулев и Уебстър ще бъде с начален час 22,30 часа и ще се бият 12 минути. Преди това привържениците на бокса ще видят още 9 атрактивни мача, сред които и между жени, които ще излязат първи на професионалния ринг. 

За БТА треньорът на Тервел Пулев – Михаил Таков каза, че очаква една много хубава гала-вечер и се надява залата да бъде пълна. По-хубаво се играе при пълна зала и очаквам силата да бъде на наша страна, да спечелим двубоя и да няма травми.

Видео: Дима Шопова. Монтаж: Валя Ковачева


Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg