Ледена пързалка на брега на язовир "Батак" целогодишно ще радва деца и възрастниЛедена пързалка в сърцето на Родопите на брега на язовир "Батак" е новата атракция в планинския курортен комплекс "Цигов чарк", който целогодишно привлича туристи както от цялата страна, така и от чужбина.

Съоръжението е с площ 100 кв.м. То е произведено и доставено от най-големия европейски производител, гарантиращ високо качество на синтетичния лед, като технологичните му характеристики позволяват да  се ползва целогодишно. Качеството на настилката , върху която се пързалят посетителите, е на най-високо ниво.

Наред с лов, риболов, планински преходи, колоездене, разходки  с ветроходни и моторни  лодки, гостите на курорта ще имат възможност да се забавляват и с кънки на лед.

Пързалката има и специално осветление, а само след дни ще бъде декорирана  с коледна украса, за да носи още по-голямо удоволствие на туристите, избрали да прекарат свободното си време в курорта.

Буквално "кацнала" над най-големия язовир в Пазарджишка област от пързалката се разкрива и прекрасна панорама към Родопите и околността.

Ледената пързалка ще е отворена за посетители от 10.00 до 20.00 часа през есенно-зимния период, а през лятото работното време ще бъде до 22.00 часа. За желаещите са осигурени кънки под наем и друго необходимо оборудване, както и инструктор за начинаещите любители на кънките.

Репортер и оператор - Николета Манджукова

Монтаж - Валя Ковачева

 Това съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg