Дейвид Бекъм в ролята на капитан Томас Мур?

  • 18.09.2020
  • 02:41 мин.


Сър Томас Мур стана национален герой на Великобритания. Столетникът, ветеран от британската армия, капитан Томас Мур, посветен в рицарско звание от кралица Елизабет II, отново привлече световните адмирации. След като събра 41 милиона долара в благотворителна кампания за британската здравна система по време на COVID пандемията, сега сър Томас Мур има нова инициатива.Той основа благотворителна фондация и издаде автобиографичната си книга „Утре ще бъде хубав ден”.
Мур нарече своята фондация „Малко надежда“ и я посвети на покойната си съпруга Памела. Целта на организацията е да подкрепя самотни хора в нужда, в помощ на образованието и равенството. Няколко киностудии проявяват интерес да снимат филм за неговия живот. Но кой ще влезе в неговата роля? Капитан Мур казва, че би искал бившата футболна звезда Дейвид Бекъм да го изиграе.

Сър Томас Мур има над 325 хиляди последователи в Twitter и над 196 милиона харесвания на неговите публикации в мрежата. Той стана и най-възрастният изпълнител, изкачвал се на първо място в музикалната класация на Великобритания. Той записа парчето You’ll Never Walk Alone заедно с британския актьор и музикант Майкъл Бол и Хора на медиците от Националната здравна служба "Voices of Care".

Видео: Асошиейтед прес.Това съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg