Известни български личности казват “Стига мрънка” в социална кампанияИзвестни български актьори, влогъри, журналисти, предприемачи и представители на бизнеса се обединиха и дават старт на социалната кампания „#стигамрънка”. Каузата е да покажем на мрънкащите, че трябва да действат, за да живеят по-добре, да се развиват и да постигат целите си, като им дадем добър пример.

Идеята за кампанията се заражда при организацията на изложението Career Show 2019, насочено към квалифицирани кадри в България. Организаторите са хора, които виждат възможности за развитие в страната ни и не вярват, когато някой каже “Няма къде да работя, няма развитие за мен тук”. “Синдромът Пенчо”, както го наричат организаторите, е в основата на кампанията „#стигамрънка”, но според тях той може да бъде “излекуван” с показване на добрите примери, които да бъдат следвани.

Тази инициатива е и в основата на организацията на Career Show 2019 в Арена Армеец. На 10 септември изложението ще срещне 150 работодатели с над 2000 квалифицирани кадри от България и чужбина, които искат да се развиват в страната ни.


Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg