Мадона ще режисира своя автобиографичен филмБиографичен филм  за Мадона намери уникално квалифициран режисьор: самата Мадона.

Universal  Pictures обяви , че студиото разработва филм  за поп звездата, който Мадона ще режисира и ще напише в съавторство с  Диабло Коди, сценаристка на „Джуно”. Мадона казва, че иска филмът да предаде „невероятното пътешествие, в което животът ме пое като художник, музикант, танцьор  и  човек, който се опитва да си проправи път в този свят“.

"Фокусът на този филм винаги ще бъде музиката", казва Мадона в изявление. "Музиката ме караше да продължавам, а изкуството ме поддържаше жива. Има толкова много неизказани и вдъхновяващи истории и кой по-добре да ги разкаже от мен. Важно е да споделя  шеметното си пътуване в живота с моя глас и визия."

Филмът ще бъде продуциран от Ейми Паскал, бивш шеф на Sony Pictures, която продуцира „Тяхната собствена лига“, филмът с участието на Мадона през 1992 година. 

Видео: Асошиейтед прес.


Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg