Зимно предизвикателство на ледената пързалка „Юнак“Българска федерация спорт за всички организира за пореден път „Зимно предизвикателство - 2021“. В рамките на инициативата днес от 12 до 20 часа входът на ледената пързалка „Юнак“ е свободен, а кънките безплатни.

„Зимно предизвикателство - 2021“ се организира с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта, по "Програма за развитие на спорта за всички" и е в изпълнение на Националната програма за физическа активност и развитие на българското население БУЛФАР  2021-2024.

През следващите уикенди от 9 до 10 часа пък на пързалката ще се провежда новосъздадената програма "Първи стъпки на леда" за деца до 10 години. Тренировките ще се ръководят от трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократния ни национален шампион по фигурно пързаляне Найден Боричев. Урокът включва безплатен вход на пързалката с кънки, като максималният брой деца, които могат да вземат участие в един урок, е 30.

Оператор - Цветомир Петров
Монтаж - Кристиян ПандевТова съдържание е обект на авторски права. Запитвания относно неговото използване : +359 02/92 62 252; marketing@bta.bg

Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg