Дядо Коледа пристигна с ретро автомобил в ПерникДядо Коледа пристигна с ретро автомобил в Перник,за да чуе желанията на малките жители на града. По традиция кметът Вяра Церовска приветства перничани и заедно с децата на града запали светлините на коледната елха,а небето бе озарено от фойерверки.
"В навечерието сме на най-вълшебната коледна нощ! Желая ви здраве, настроение и да отворите сърцата си към добро. Желая ви прекрасна, хубава и успешна 2019 година", каза кметът.
По традиция в празничната вечер бяха раздадени 1000 парчета от голяма баница с късмети. Тя е приготвена от 50 кг брашно, 20 кг сирене,9 кг масло и 90 яйца, каза майстор баничарят Аделина Борисова. 
Вяра Церовска изтегли парчето баница с късмет за града с пожелание за здраве и щастие на перничани. Представителни състави към Двореца на културата и Обединения детски комплекс изнесоха празнична програма. Видео – Елка Робева. Монтаж – Валя Ковачева


Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg