На вълните на "Едно малко радио" с Мая НовоселскаЕдна малка жена, един малко по-голям на килограми режисьор и един огромен спектакъл, след 2-годишно мълчание се завръщат с "Едно малко радио" - в арт център "Сити марк".

Мая Новоселска и Теди Москов са тандем, за който театърът е първа природа, импровизацията е в основата на всяка гениална постановка, а добрата подготовка - задължително условие за успеха.

На сцената Мая е моно, но това е най-добрата възможност да се усети нейната поливалентност - харизматичната актьорска игра, безпогрешното чувство за ритъм, кристалният й глас и способността  й да изтръгва от сърцето на всяка дума онова, което би изтръгнало възхищение от страна на зрителя.

"Едно малко радио" звучи на вълните на любовта, на музиката и на живота, за да ни напомни по съвсем човешки и естествен начин, че винаги след тъгата идва щастие, любовта и омразата често са неразривно свързани, а животът е много по-цветен от дъгата, под  която минаваме, но само в сънищата си.

"Едно малко радио" е по сценарий на Мая Новоселска, Теди Москов и Борислав Стоилов. Използвани са текстове на Федерико Фелини, Марчело Мастрояни, Юри Олеша, Андрей Платонов, Аксел Мунте, Артур Лундквист, Емил Чоран и Е. Л. Доктороу. Костюмите се на Свила Величкова, а музикалната картина - на Антони Дончев.

Репортер - Даниел Димитров
Оператор - Красимир Михайлов
Монтаж - Емил Граничаров


Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg