Инвест Банк

Пресклуб

Дата/час Организатор Описание


Национален пресклуб БТА
Район „Младост“- Столична община



Пресклуб на БТА - Велико Търново
Боян Петров



Пресклуб на БТА Видин
"Воля"

   Екипът на ВОЛЯ ще представи икономическата си програма.  Експертът по европейски фондове и политики за малкия и среден бизнес - Веселин Халачев, ще говори за решенията на проблемите на бизнеса в регионите. 



Пресклуб на БТА - Велико Търново

В пресклуба на БТА служителят на МВР Тодор Георгиев, ръководил спасителните операции след разрушителното земетресение в Свищов на 4 март 1977 година, ще представи запазените документи от онези дни и ще обяви своя възпоминателна инициатива.



Национален пресклуб БТА
Международни експерти и коалиция “Да спасим Кресненското дефиле”

•    Как би реагирала Европа, ако магистралата мине през дефилето?
•    Колко ще струва на българския данъкоплатец нарушаването на европейското законодателство? 
•    Защо липсата на действие в следващите два месеца би довело до катастрофа за местните хора, природата и репутацията на България?
•    Възможна ли е алтернатива?
•    Ще бъде ли АМ „Струма” новото Белене за българската икономика?


Участници: Робърт Блейк от международната мрежа «Приятели на Земята» - Европа, Бертранд Сансоненс от «Про Натура», Фиданка Макграт от мрежата «Бенкуоч» и Петко Ковачев от Института за зелена политика.



Пресклуб на БТА - Хасково
Коалиция АБВ - Движение 21

Предизборният щаб на Коалиция АБВ - Движение 21 в Хасково ще представи кандидат - депутатската си листа и предизборна платформа.



Пресклуб на БТА Видин
Движение "Да ,България"

Пресконференция на движение "Да ,България". Представителите на движението ще представят своята кандидат-депутатска листа за участие в изборите в 5 МИР -Видин. Водач на листата е Боряна Богданова Мусева.



Пресклуб на БТА - Плевен
РИК - Плевен

ТЕМАТА: Готовност за предстоящите извънредни парламентарни избори в 15-ти Плевенски многомандатен избирателен район. УЧАСТИЕ: Ярослав Димитров - председател на Районната избирателна комисия /РИК/ - Плевен, и Василка Митева - секретар на комисията.