Пресклуб

Дата/час Организатор Описание


Национален пресклуб БТА
Коалицията за живот без тютюнев дим и Офисът на Световната здравна организация в България

Информация за инициативи за промяна на българското законодателство за контрола на тютюнопушенето и премахване на рекламата - у нас и в Европа.

 

Участници: д-р Гергана Гешанова – председател на УС на Коалицията за живот без тютюнев дим; д-р Михаил Околийски – експерт в Офиса на СЗО в България; Корнел Раду-Логин – генерален секретар на Европейската мрежа за превенция на тютюнопушенето, Брюксел; Анка Тома Фрийдлендър – директор на Коалиция “Партньорство за среда без тютюнев дим”, Брюксел; д.ф.н. Павел Антонов - управляващ редактор на Фондация «Блулинк» и член на УС на "Коалиция за живот без тютюнев дим".

Ще присъстват също: Джошуа Ейбрамс -  директор за Еврaзийския регион на  “Кампания за деца свободни от тютюнев дим”, САЩ, Ан Джоунс – технически съветник, Отдел „Контрол на тютюна“, Международен съюз за борба с туберкулозата и белодробните заболявания, Австралия, Рамона Брад - ръководител на проект «Румъния 2035»,  Гражданска коалиция “Без дим”, Румъния.Пресклуб на БТА - Велико Търново
ИОК „Асеневци”Национален пресклуб БТА
ПП „Възраждане”

Участници: Костадин Костадинов – председател на ПП „Възраждане”; Петър Петров – зам.-председател; Николай Дренчев – организационен секретар; Деян Николов – секретар на „Възраждане” – София.
Пресклуб на БТА - Велико Търново
Община ПавликениПресклуб на БТА - Плевен
Областна централа на КНСБ - Плевен и Областна инспекция на труда - Плевен

Съвместната пресконференция на КНСБ - Плевен и Дирекция "Инспекция по труда" - Плевен на 26 април /четвъртък/ от 11.00 часа в пресклуба на БТА в областния град ще бъде посветена на 28 април - Международен ден на загиналите и пострадали при трудови злополуки работници и служители.