ЧЕСТИТ СВЕТОВЕН ДЕН НА ПЧЕЛАТА! След зачестили отравяния на пчели, Фондация за околна среда и земеделие /ФОСЗ/ организира в Плевен пресконференция и започва подписка.

  • 21.05.2020
  • Плевен
  • 1:00:16 мин.

Във връзка със зачестили отравяния на пчели, Фондация за околна среда и земеделие /ФОСЗ/ организира пресконференция по темата на 21 май 2020 година (четвъртък) от 11,00 ч. в пресклуба на БТА в Плевен. Участници: доц. Юлиян Станчев - Председател на Областен пчеларски съюз, Албена Симеонова - Председател на ФОСЗ, Валентин Георгиев - Председател на Ловно-Рибарско сдружение - Плевен, Милчо Кнежански - Национален ветеринарен съюз - Плевенска колегия, Христо Христов - пчелар от с. Петокладенци, Димитър Николов – пчелар от с. Биволаре  След пресконференцията - мълчаливо бдение за почитане паметта на убитите пчели. Подписката в защита живота на на пчелните семейства е в интернет на страницата на фондацията. Тя ще бъде внесена в ЕП, заяви Симеонова.На пчеларите и природозащитниците дава отговор д-р Иван Йорданов - директор на ОДБХ - Плевен.

 Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg