Кога ще се сбъднат мечтите на Васил Левски и Гоце Делчев за благоденствие на българите и кога здравеопазването ни ще стане в пъти по-добро?

  • 15.05.2019
  • София
  • 36:19 мин.

Със 740 подписа и финансово подпомагане интелектуалният, политическият и управленският елит на България е оказал подкрепа на екоикономическата антикризисна програма «НООТУНС» и препоръчва на тази програма да се даде още по-голяма гластност чрез медиите, след което ще бъде използвана за преодоляване на тоталната криза в национален и световен мащаб.

На фона на започналата на планетата екологичена катастрофа и на 19 огромни заплаахи за оцеляването ни като народ и държава, проф. Божидар Попов ще представи своята програма «НООТУНС» за преодоляването им.

Според учени и специалисти, чрез програмата «НООТУНС» се изгражда икономика изцяло на иновационни релси. Тя е «новаторство в новаторството», защото чрез нея се усъвършенства и управлението на научно-техническия прогрес. Чрез нея се «отприщват» и напълно се оползотворяват гигантската творческа енергия на народа, световният положителен опит, благоприятните ни природни дадености и богато културно-историческо наследство. Неслучайно тази програма беше наречена «жизненонеобходима» от наши учени.Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg