Представяне на проекта «България и другите балкански държави – новата индустриална зона на Европа». Ефективни инструменти за запазване и създаване на нови над 1 млн. работни места от всички видове индустрии чрез създаване на нови пазари.

  • 16.06.2020
  • София
  • 1:01:59 мин.

 Край: Описание:

На пресконференцията ще бъдат представени детайлите на проекта с обръщение към представителите на бизнеса, академичната общност и всички други съмишленици, които желаят икономически просперитет на България.

Основни цели на проекта:

-          запазването и създаването на нови работни места във всички индустрии;

-          превръщането на българските и балканските индустрии в сериозен фактор за скъсяване на веригите на доставки към Европа, Америка, Русия и други;

Основни дейсности по проекта:

-          Бизнес турове и конференции за български и чуждестранни компании. Обединение на нндустрията, туризма и културата.

Как ще се постигнат целите на проекта:

-          Чрез използване и успешно внедряване на иновативни инструменти на ТОС (Теория на органиченията). ТОС инструментите успешно се внедряват и използват в проекти от над 100 държави. ТОС се използват от водещи световни компании и се изучава в елитни университети от цял цвят.

Подкрепа към фирмите от различни индустрии:

-          подобрение на ефективността на управлението; 

-          създаване на уникални предложения към пазара;

-          подкрепа за излизане на нови международни пазари.

Очаквани резултати от проекта:

-          постигане на резултати за кратко време, с минимални инвестиции и без рискове

 

Участници: Веселин Илиев - главен директор "Външноикономическо сътрудничество", БСК; д-р Петя Милушева - председател на специализиран клъстер и институт по текстил и облекло "Дунав"; Стоян Георгиев – консултант и предприемач, внедрил успешно принципите на ТОС в различни проекти; Мартин Йорданов – CEO на „ТОС Академия Тоскана”. Поканени за участие са представители на ИАМСП, браншови и двустранни камари и др. 

 

 

 Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg