«СТРОЙКО ЕКСПО - ПРОЛЕТ 2020” - в търсене на високотехнологичния дом и град /25 - 29 март 2020 г., НДК/.

  • 29.01.2020
  • София
  • 32:18 мин.

Изложението обединява всички иновации за хармонично взаимодействие между хората, техните жилища и средата, в която живеят, представяйки един пълен цикъл на устойчиво взаимодействие със зелените технологии и иновации. 

Ще бъдат потърсени отговори на въпросите: Как иновации практически помагат за хармонично взаимодействие между хората, техните жилища и градове? Как новите технологии създават защитена среда и сигурен дом? Как да постигнем “пасивен дом” и как се управлява “умен дом”? Как могат да си взаимодействат утвърденото качество и новите бизнеси в архитектурата, строителството и обзавеждането? Как българските производители могат да се възползват от помощта на държавата за участие в СТРОЙКО и какви други възможности се откриват пред малките и средни предприятия през 2020 г.? Бъдещето на изложенията в дигиталния свят?

Партньор на „СТРОЙКО ЕКСПО - ПРОЛЕТ 2020” е Министерството на вътрешните работи. Структурите на МВР ще бъдат представени с отделни щандове, предвиждат се демонстрации, презентации и лекции, което се надяваме да допринесе за информираността на гражданите за новите технологии, навлизащи в охранителната сфера и за подобряване на средата за сигурност в страната. Партньор на изложението е и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, която финансира участие на български производители на пролетното издание на изложението. ИАНМСП ще предостави информация и по други текущи програми и проекти за насърчаване на бизнеса.

 

Участници: Маргарита Николова - Управител на СТРОЙКО ЕКСПО; Бойко Таков - Изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП); Борислав Велков - Председател на Съвета на директорите на НДК; арх. Борислав Игнатов - Член на Камарата на архитектите в България; Младен Петров - Директор на Дирекция “Комуникационни и информационни системи“, МВР; Красимир Димитров - Директор на Дирекция  Аварийна помощ и превенция, Столична община. Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg