Предстоящият в София първи по рода си младежки фестивал „Щък тук-там” / 22-23 ноември, на няколко локации в града/. Програма на фестивалните дни

  • 22.11.2019
  • София
  • 13:32 мин.

Посетителите на „Щък тук-там” ще имат възможност да се включат в безплатни уроци по скейтборд и кънки, тренировки по джаги, творчески работилници, игри, слаклайн, freestyle football и други.  Предвидени са състезание по скейт и кънки „Best tricks”, графити предизвикателство с награди, както и турнир по джагиМладите хора ще могат да научат как да се включат в актуални програми и проекти за доброволчество, в стажове и обучения както в страната, така и в чужбина. 

 

Фестивалът е част от „Бъди доброволец! Промени света!” - проект по програма „Европейски корпус за солидарност”. Освен в София, фестивалът гостува на още 4 града в страната. Партньори и съорганизатори са Сдружение „Варна - Европейска младежка столица 2017”, Младежко пространство „Хале 3”, Икономически университет - Варна, Фондация „СОС - семейства в риск”, и др. В София фестивалът се провежда със съдействието на Националния младежки форум и читалище „Бъдеще сега”.

Участници: Елина Райнова - председател на  Сдружение "За теб"; Иван Ефтимов - председател на Сдружение "Алтернативно пространство" (ХАЛЕ3); Ирена Дерилова - PR, Сдружение "За теб"; Теодора Михайлова - доброволец, ХАЛЕ3. Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg