Сергей Станишев, президент на Партията на европейските социалисти /ПЕС / и евродепутат подкрепи кандидатът за кмет на община Видин, издигнат от "БСП за България" - Любомир Георгиев/ дясно/ и кандидатите за общински съветници .

  • 09.10.2019
  • Видин
  • 56:23 мин.

 

Сергей Станишев, президент на Партията на европейските социалисти /ПЕС / и евродепутат, кандидатът за кмет на община Видин, издигнат от "БСП за България" - Любомир Георгиев/ дясно/ и Димитър Велков, водач на листата за общински съветници  от "БСП за България" и председател на видинската  Общинската партийна организация  днес  дадоха пресконференция в Регионалния пресклуб на БТА във Видин. Сергей Станишен даде подкрепата си за кандидат-кметовете и общински съветници издигнати от "БСП за България " в община Видин и заяви, че БСП има реалните шансове на предстоящия вот да удвои резултатите си от 2015 г.  в страната - да има 120 кметове , от които 11-12  кметове на областни центрове и 1400 общински съветника.

 Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg