Пресконференция в подкрепа на Николай Колев-Босия срещу корупцията в Министерството на транспорта

  • 06.07.2018
  • София
  • 1:00:45 мин.

Вече двадесет и четири дни Николай Колев-Босия провежда гладна стачка срещу корупцията в Министерството на транспорта и липсата на адекватна реакция от страна на Министерството при изнесени данни за покупко-продажба на шофьорски книжки. Част от исканията на Николай Колев-Босия включват незабавна оставка на компрометирания министър Московски заради ролята на Министерството в т. нар. “война по пътищата”, при която ежегодно загиват стотици български граждани.

Животът на възрастния дисидент и граждански активист е пряко застрашен от безразличието на транспортния министър Ивайло Московски. Над триседмичната гладна стачка се отразява пагубно на организма на Николай Колев.

 

Загрижените приятели и съмишленици на Николай Колев-Босия търсят публичност в подкрепа както на справедливата кауза, така и на живота и здравето на човека, изобличаващ корупционна схема в Министерството на транспорта. 

 

 

Участници: Вихрен Михайлов, адв. Диньо Бозаджиев, Димитрин Вичев, Кирил Чуканов, Манол Глишев Абонамент

Видеоемисията на БТА предлага авторски видео материали от страната, ексклузивни интервюта и коментари.

Всички материали в емисията са собственост на БТА, освен ако изрично е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

За абонамент и продажби: +359 02/92 62 320, 02/ 92 62 252; имейл: marketing@bta.bg