Исперих - огнеборци - демонстрация

Исперих  (13 септември 2017) Демонстративно занятие на противопожарна техника се проведе   в ЦДГ "Мечо Пух" в Исперих в  рамките на Седмицата на пожарната безопасност и като част от инициативите, с които огнеборците отбелязват професионалния си празник 14-ти септември.  
След подаден сигнал за пожар в детската градина, работещите в детското заведение проиграха план за евакуация при пожар и евакуираха децата  от сградата.  
Пожарникарите от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Исперих показаха на децата пожарния автомобил, както и демонстрация на потушаване на пожар. 

Пресфото-БТА снимка: Мехмед Азиз (ЕД)

Исперих (13 септември 2017) Демонстративно занятие на противопожарна техника се проведе в ЦДГ "Мечо Пух" в Исперих в рамките на Седмицата на пожарната безопасност и като част от инициативите, с които огнеборците отбелязват професионалния си празник 14-ти септември. След подаден сигнал за пожар в детската градина, работещите в детското заведение проиграха план за евакуация при пожар и евакуираха децата от сградата. Пожарникарите от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Исперих показаха на децата пожарния автомобил, както и демонстрация на потушаване на пожар. Пресфото-БТА снимка: Мехмед Азиз (ЕД)

Източник: БТА